Master opleiding

Deze opleiding, met maximaal 5 deelnemers, wordt volledig verzorgd door ons, Dex en Andy Han, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Speciaal ontworpen voor ervaren behandelaars in tattoo-verwijdering, richt deze cursus zich op de cruciale kennis van tattoo inkt pigmenten en hun diverse reacties op verschillende huidtypes onder laserlicht. Diepgaand begrip en kennis over dit onderwerp maakt je een expert en voorkomt te allen tijde complicaties zoals brandwonden, blaarvorming, littekens of pigmentverlies.

Zonder deze cruciale kennis zullen er vroeg of laat complicaties ontstaan. Deze Master opleiding richt zich op drie onderling verbonden disciplines: kennis van tattoo-inktpigmenten en tatoeages, begrip van huidtype in relatie tot de tatoeage en inzicht in de werking van lasertechnologie en hoe deze reageert op verschillende inkt pigmenten.

De hoofdstukken die zowel theoretisch als praktisch behandeld worden zijn:

1. Diversiteit van inkten: Er bestaan vele soorten zwarte tattoo en schaduw inkt-pigmenten en elk type heeft een eigen reactie op een laserbehandeling. Sommige inkten absorberen licht beter dan andere en de samenstelling van de inkt kan variëren. Het begrijpen van deze diversiteit stelt de behandelaar in staat om de meest veilige & effectieve laserinstellingen te kiezen voor het specifieke type inkt dat in de tatoeage wordt gebruikt.

2. Voorkomen complicaties: Verschillende tattoo-inkten en pigmenten bevatten een scala aan stoffen, waaronder metalen, oliën, stabilisatoren, conserveermiddelen, verdikkingsmiddelen, en meer. Deze ingrediënten kunnen allemaal variërende reacties vertonen tijdens laserbehandelingen. Een grondig begrip van de samenstelling van de inkt is essentieel om mogelijke complicaties, zoals oververhitting, huidirritatie, of veranderingen in de tatoeagekleur, te herkennen en te voorkomen.

3. Bepalen juiste laser instellingen: door goed geïnformeerd te zijn over de aard van tattoo-inkten en pigmenten, kan een behandelaar de laserbehandeling op maat aanpassen aan de specifieke kenmerken van de tatoeage van een cliënt. Dit draagt bij aan een veiligere en effectievere verwijderingsprocedure met minder risico op bijwerkingen of complicaties.

Wie geeft de Master opleiding?

Ontdek het vak van tattoo-verwijdering onder de ervaren begeleiding van Dex en Andy Han, de oprichters van Tattoo No More. Samen hebben wij meer dan 25 jaar expertise opgebouwd. Wij waren diverse keren te gast in verschillende televisieprogramma’s, waaronder Eva Jinek, NOS Journaal, RTL Nieuws, Hart van Nederland en Shownieuws. We hebben zelfs een serie bij SBS6 gehad over tattoo verwijderen: “Getekend voor het Leven” samen met Andre Hazes.

De kracht van onze Clinic ligt niet alleen in onze rijke ervaring, maar ook in onze toewijding aan het vak. Als je op zoek bent naar begeleiding van experts die niet alleen weten wat ze doen, maar ook passie hebben voor het delen van hun kennis, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Deze Master opleiding is ontworpen om deelnemers die al ervaring hebben in het verwijderen van tatoeages te voorzien van diepere inzichten en praktische kennis. Wanneer je al bekend bent met het verwijderingsproces, is het van onschatbare waarde om te leren van experts die niet alleen ruime ervaring hebben, maar ook een toewijding tonen aan voortdurende groei.

Schrijf je vandaag in en ontdek andere technieken, inzichten en methoden die je kunnen helpen je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Verfijn je expertise en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van tattoo-verwijdering onder begeleiding van Dex en Andy Han.

Logistieke informatie Master opleiding

Wie: uitsluitend voor behandelaren met ervaring
Wat: testen van eigen vakkennis
Waar: Oudedijk 400 Rotterdam Kralingen
Duur: 3 hele dagen van 9.00 tot 17.00 uur ( incl koffie en lunch pauzes )
Wanneer: de zaterdagen 7,14 en 21 september
Tarief: € 5.450,- (incl. BTW)

Annuleren kan via email tot 5 werkdagen voor aanvang: het volledige bedrag wordt dan teruggestort. Annuleren na 5 werkdagen voor aanvang: er vindt geen restitutie meer plaats, je reservering blijft wel 12 maanden geldig en kan worden verzet naar andere datum.

Master opleiding

Naam(Vereist)
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.