Clinic

Let op: tijdens deze clinic gaan we uitsluitend in op het behandelen van zwarte tatoeages met schaduw. Kleur tatoeages en pmu komen niet aan de orde.

Heb je ervaring met het verwijderen van tatoeages, maar twijfel je of ben je benieuwd of je alle tatoeages onder alle omstandigheden veilig kunt verwijderen, zelfs bij een donkere huid? Dan is dit jouw kans om dat te ontdekken. In een ontspannen en plezierige sfeer worden verschillende casussen voorgelegd, besproken en geëvalueerd.

Lijkt het jou niet interessant en leerzaam om samen met vakgenoten en onder begeleiding van experts jouw eigen vaardigheden te testen en te evalueren? Nadat je inzicht hebt gekregen, kun jezelf bepalen of het volgen van aanvullende lessen gewenst is om je expertise verder te ontwikkelen.

Wie geeft de Clinic?

Ontdek het vak van tattoo-verwijdering onder de ervaren begeleiding van Dex en Andy Han, de oprichters van Tattoo No More. Samen hebben wij meer dan 25 jaar expertise opgebouwd. Wij waren diverse keren te gast in verschillende televisieprogramma’s, waaronder Eva Jinek, NOS Journaal, RTL Nieuws, Hart van Nederland en Shownieuws. We hebben zelfs een serie bij SBS6 gehad over tattoo verwijderen: “Getekend voor het Leven” samen met Andre Hazes.

De kracht van onze Clinic ligt niet alleen in onze rijke ervaring, maar ook in onze toewijding aan het vak. Als je op zoek bent naar begeleiding van experts die niet alleen weten wat ze doen, maar ook passie hebben voor het delen van hun kennis, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Logistieke informatie Clinic

Wie: uitsluitend voor behandelaren met enige ervaring.
Wat: testen van eigen vakkennis
Wanneer: zaterdag 11 mei
Duur: 1 dag van 10.00 tot 16.00 inclusief koffie en lunchpauze
Locatie: Oudedijk 400 Rotterdam Kralingen
Kosten: € 775,- (incl. BTW)

Annuleren kan via email tot 5 werkdagen voor aanvang: het volledige bedrag wordt dan teruggestort. Annuleren na 5 dagen voor aanvang: er vindt geen restitutie meer plaats, je reservering blijft wel 12 maanden geldig en kan worden verzet naar andere datum.

Clinic

Naam(Vereist)
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.